Recept
« Terug naar recepten
Perziken St.Germain
PT20M
Perziken St.Germain
Een heerlijk perziken st.germain recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Lambert de Bruijn
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Nagerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Duitsland
Keuken:
Europese
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Perziken St.Germain te bereiden
Doe de perziken,suikerstroop,likeur en de frambozenpuree in een koekenpan en laat het in 5 min.op een laag vuur koken.Schep de perziken uit de saus en laat ze afkoelen.Laat de saus 3 min.op hoog vuur inkoken.Leg de perziken met de bolletjes ijs vlak voor het serveren op een schaal.Schep er de frambozensaus over,bestrooi met de geschaafde amandelen en poedersuiker.