Recept
« Terug naar recepten
Pesto rosso
PT10M
Pesto rosso
Een heerlijk pesto rosso recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Annemien
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
nvt personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Overig
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Libelle
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Pesto rosso te bereiden
1. Rooster de pijnboompitten 2 à 3 minuten tot ze goudbruin zijn. Laat ze afkoelen.
2. Stamp de pijnboompitten fijn in de vijzel, met de gedroogde tomaten.
3. Roer de olijfolie door het mengsel tot er een mooi egale massa ontstaat.
2. Stamp de pijnboompitten fijn in de vijzel, met de gedroogde tomaten.
3. Roer de olijfolie door het mengsel tot er een mooi egale massa ontstaat.
rozaverschoor zegt: