KookJij

Pesto rosso

Een heerlijk pesto rosso recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 10 min
Personen: nvt personen
Categorieën:
  1. > Bijgerechten - Overig
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Libelle
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Pesto rosso te bereiden

1. Rooster de pijnboompitten 2 à 3 minuten tot ze goudbruin zijn. Laat ze afkoelen.
2. Stamp de pijnboompitten fijn in de vijzel, met de gedroogde tomaten.
3. Roer de olijfolie door het mengsel tot er een mooi egale massa ontstaat.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

rozaverschoor

rozaverschoor zegt:
En deze lijkt me ook niet onaardig! Roos.