Recept
« Terug naar recepten
pestobrood
PT45M
pestobrood
Een heerlijk pestobrood recept wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
hennie de bruijn
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
6
Herkomst:
Onbekend
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe pestobrood te bereiden
in de broodbakmachine de regels volgen op het pak, het is heel simpel, dan de boter erbij en de machine 1.30 uur zijn werk laten doen.
Dan het gerezen broodmix eruit halen en op de aanrecht met bloem nogmaals kneden zodat het lucht uit het deeg is.
Een lap ervan rollen (zodat je er 16 stukken van kunt snijdenen van 5 of 6 cm )dan de pestosaus er helemaal overheen smeren, daarna de kaas erover.
Dan oprollen als een pannenkoek, en dan in 16 stukken snijden.
De schaal invetten en dan de stukken er in zodat je de kleuren van de pesto ziet dus omgekeerd erin. staan heel leuk in een ronde schaal.
Dan 30 min in de oven op 200gr ongeveer moet je zelf even bekijken.
Dan heb je aan het einde van de rit een brood dat heel lekker is, b.v. bij de borrel. Leuk om te maken en het ziet er heel leuk uit en is echt lekker.
Dan het gerezen broodmix eruit halen en op de aanrecht met bloem nogmaals kneden zodat het lucht uit het deeg is.
Een lap ervan rollen (zodat je er 16 stukken van kunt snijdenen van 5 of 6 cm )dan de pestosaus er helemaal overheen smeren, daarna de kaas erover.
Dan oprollen als een pannenkoek, en dan in 16 stukken snijden.
De schaal invetten en dan de stukken er in zodat je de kleuren van de pesto ziet dus omgekeerd erin. staan heel leuk in een ronde schaal.
Dan 30 min in de oven op 200gr ongeveer moet je zelf even bekijken.
Dan heb je aan het einde van de rit een brood dat heel lekker is, b.v. bij de borrel. Leuk om te maken en het ziet er heel leuk uit en is echt lekker.
jeroen zegt:
dus die luuk is weet waar hij het over heeft :);):p:D