Recept
« Terug naar recepten
Petites tatin d'endives au chévre et au miel
PT50M
Petites tatin d'endives au chévre et au miel
Een heerlijk petites tatin d'endives au chévre et au miel recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
50 min
Personen:
6 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Frankrijk
Keuken:
Europese
Bron:
domy
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Petites tatin d'endives au chévre et au miel te bereiden
bak heel zacht de witlof met boter, in stukjes gesneden, 25 minuten.
Strijk kleine taart vorm met wat boter en strooi met suiker en honing.
Verwarm de oven op 200°C Verdeel en leg de witlof in de vormpjes.
Snijd de kaas en verdeel hem op de witlof in elke vormpjes.
Strooi bovenop kruiden, peper en zout.
Snijd met behulp van een glas cirkels uit het deeg. Leg ze op de kaas.
Bak de Tatin taartjes, 20 minuten in de oven
Strijk kleine taart vorm met wat boter en strooi met suiker en honing.
Verwarm de oven op 200°C Verdeel en leg de witlof in de vormpjes.
Snijd de kaas en verdeel hem op de witlof in elke vormpjes.
Strooi bovenop kruiden, peper en zout.
Snijd met behulp van een glas cirkels uit het deeg. Leg ze op de kaas.
Bak de Tatin taartjes, 20 minuten in de oven
liske zegt: