Recept
« Terug naar recepten
Peultjes uit de wok met sesamzaden + pijnboompitten
PT20M
Peultjes uit de wok met sesamzaden + pijnboompitten
Een heerlijk peultjes uit de wok met sesamzaden + pijnboompitten recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Flavia Vasco de Sousa
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Groenten
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
China
Keuken:
Oosterse
Bron:
kookschrift
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Peultjes uit de wok met sesamzaden + pijnboompitten te bereiden
De sesamzaadjes en pijnboompitten droog in de koekenpan roosteren, niet aan laten branden.
De olie in de wok verhitten en hierin de peultjes roerbakken ± 5 minuten. Voeg dan de bosuiringetjes toe en roerbak alles even.
Dan de sesamzaadjes en pijnboompitten erbij en het geheel flink roerbakken.
De olie in de wok verhitten en hierin de peultjes roerbakken ± 5 minuten. Voeg dan de bosuiringetjes toe en roerbak alles even.
Dan de sesamzaadjes en pijnboompitten erbij en het geheel flink roerbakken.