Recept
« Terug naar recepten
Picante opgerolde saucijzen
PT35M
Picante opgerolde saucijzen
Een heerlijk picante opgerolde saucijzen recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
35 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
kookboek barbequen en grillen
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Picante opgerolde saucijzen te bereiden
Mosterd, ketchup, wijn, bouillon, cayennepeper en zout door elkaar roeren. De ui schillen en in stukjes snijden. Elke saucijs in de vorm van een slakkenhuis oprollen en dan op een spies steken. De ui tussen de opgerolde worst steken. De worst met de marinade bestrijken en deze afgedekt wegzetten tot gebruik. De opgerolde worst aan elke kant 6 minuten roosteren en intussen enkele malen met de mosterdsaus bestrijken.