Recept
« Terug naar recepten
Picasso met Maredsous Smeerkaas, Lght en Maredsous Traditie
PT10M
Picasso met Maredsous Smeerkaas, Lght en Maredsous Traditie
Een heerlijk picasso met maredsous smeerkaas, lght en maredsous traditie recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
1 personen
Categorieën:
- > Makkelijk & snel - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
maredsous
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Picasso met Maredsous Smeerkaas, Lght en Maredsous Traditie te bereiden
Vermeng de tomaat, de look, de pijnboompitten en de spicemix met de olijfolie. Breng op smaak met peper en zout
Snij het Prokorn stokbrood in de gewenste vorm. Bestrijk de onderzijde met Maredsous Smeerkaas Light en strooi er een weinig kerrie op.
Schik hier vervolgens de groentemengeling op. Werk af met de Maredsous Sneetjes Traditie en de slamix.
Snij het Prokorn stokbrood in de gewenste vorm. Bestrijk de onderzijde met Maredsous Smeerkaas Light en strooi er een weinig kerrie op.
Schik hier vervolgens de groentemengeling op. Werk af met de Maredsous Sneetjes Traditie en de slamix.