Recept
« Terug naar recepten
Pijpmacaroni met Gegrillde Groene Asperges
PT45M
Pijpmacaroni met Gegrillde Groene Asperges
Een heerlijk pijpmacaroni met gegrillde groene asperges recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Jan A van der Hoeden
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Jan A.
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Pijpmacaroni met Gegrillde Groene Asperges te bereiden
1).Leg de stukjes asperge en schijfjes ui en knoflook op het stuk ingevette bakpapier in het bakblik en druppel of spray er ruim mooie olijfolie op. Bestrooi met 3 cc peper, 3 cc zeezout en 3 cc nootmuskaat. Schuif dit geheel in de oven en laat het 8 minuten bakken. Doe dan de oven uit en zet hem open.
2).Kook de azijn in en los de suiker er in op.
3).Giet de al dente gekookte penne of pijpmacaroni af en vermeng hem direct met de boter, de azijnoplossing en de helft van de Parmezaanse kaas.
4).Door de macaroni roeren we nu de gegrillde groentes en daarop strooien we de rest van de Parmezaan rasp.
5).We schuiven dit nog even in de oven, welke op 160 graden Celsius staat om het gerecht te verwarmen.
2).Kook de azijn in en los de suiker er in op.
3).Giet de al dente gekookte penne of pijpmacaroni af en vermeng hem direct met de boter, de azijnoplossing en de helft van de Parmezaanse kaas.
4).Door de macaroni roeren we nu de gegrillde groentes en daarop strooien we de rest van de Parmezaan rasp.
5).We schuiven dit nog even in de oven, welke op 160 graden Celsius staat om het gerecht te verwarmen.
Mijn kookverhaal (Jan A van der Hoeden)
Verdeel over de borden.