Recept
« Terug naar recepten
Pikante cajunaardappelen
PT45M
Pikante cajunaardappelen
Een heerlijk pikante cajunaardappelen recept wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Bereiding
Hoe Pikante cajunaardappelen te bereiden
1. Verwarm de oven voor tot 220 °C (gasovenstand 5). Borstel de aardappelen schoon, schil ze niet en snijd elke aardappel in de lengte in acht partjes. Doe deze in een grote schaal en schep de olie erdoor tot ze allemaal een dun en gelijkmatig vetlaagje hebben.
2. Vermeng in een grote schaal het broodkruim met het cayennepeper, komijn, knoflookzout, paprikapoeder, zwarte peper en tijm. Schep de aardappelen erdoor tot ze gelijkmatig met specerijen bedekt zijn.
3. Leg de aardappelpartjes naast elkaar op een bakplaat met antiaanbaklaag en bak ze in 35-40 minuten in de oven goudbruin en knapperig. Serveer ze warm.
2. Vermeng in een grote schaal het broodkruim met het cayennepeper, komijn, knoflookzout, paprikapoeder, zwarte peper en tijm. Schep de aardappelen erdoor tot ze gelijkmatig met specerijen bedekt zijn.
3. Leg de aardappelpartjes naast elkaar op een bakplaat met antiaanbaklaag en bak ze in 35-40 minuten in de oven goudbruin en knapperig. Serveer ze warm.