Recept
« Terug naar recepten
Pikante maïskoekjes met kaas en tomatensaus
PT25M
Pikante maïskoekjes met kaas en tomatensaus
Een heerlijk pikante maïskoekjes met kaas en tomatensaus recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
25 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Groenten
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
7
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
boodschappen
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Pikante maïskoekjes met kaas en tomatensaus te bereiden
Laat de maïs goed uitlekken. Verwijder de donkergroene delen van de prei en snijd het lichte gedeelte in zeer dunne ringetjes. Was ze goed. Doe het zelfrijzend bakmeel in een kom. Roer de eieren los met de melk en roer dit in gedeelten door het bakmeel tot een glad beslag. Roer dan de maïs, prei kaas en sambal oelek erdoor. Meng in een andere kom de ingrediënten voor de tomatensaus. Vorm 8 platte koekjes van het maïsmengsel en bak deze in een beetje olie in de pannetjes aan beide kanten lichtbruin en gaar. Serveer ze met de saus.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
bobbeltje zegt:
Niki Bosman zegt: