Recept
« Terug naar recepten
Pillaf
PT60M
Pillaf
Een heerlijk pillaf recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Katja Stroo
Bereidingstijd:
60 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Pillaf te bereiden
Perziken uit laten lekken
Margarine smelten [bruin]
Gezouten vlees en ui hierin bakken
Dan tom.puree, knoflook, ketjap &sambal toevoegen +perziksap +zelfde hoeveelheid water
1 uur laten sudderen
Binden met maïzena en perziken toevoegen
Margarine smelten [bruin]
Gezouten vlees en ui hierin bakken
Dan tom.puree, knoflook, ketjap &sambal toevoegen +perziksap +zelfde hoeveelheid water
1 uur laten sudderen
Binden met maïzena en perziken toevoegen
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
enilorac zegt:
lidy1 zegt: