KookJij

Pillaf

Een heerlijk pillaf recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 60 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Bijgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Pillaf te bereiden

Perziken uit laten lekken
Margarine smelten [bruin]
Gezouten vlees en ui hierin bakken
Dan tom.puree, knoflook, ketjap &sambal toevoegen +perziksap +zelfde hoeveelheid water
1 uur laten sudderen
Binden met maïzena en perziken toevoegen

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

lidy1

lidy1 zegt:
Zeker geen water toevoegen. Wordt het te dun en dan hoef je het ook niet te binden. Is ook veel lekkerder vind ik.
riet vloemans

riet vloemans zegt:
variatie-pilaf;metchampignons-chilisaus-prei-kip-rozijnen
enilorac

enilorac zegt:
Van dit gerecht heeft iedereen zijn eigen versie, geloof ik. De mijne is met kip . . . .