Recept
« Terug naar recepten
Pincho met paprikapuree
PT20M
Pincho met paprikapuree
Een heerlijk pincho met paprikapuree recept uit de balkan keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
12 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Griekenland
Keuken:
Balkan
Bron:
ah
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Pincho met paprikapuree te bereiden
Pureer de paprika's met de knoflook en de paprikapoeder in de blender of keukenmachine. Verhit de olijfolie in een pan en bak het paprikamengsel in 10 minuten al roerend tot het een dikke puree wordt. Breng op smaak met zout en peper. Bestrijk de sneden brood met de paprikapuree en strooi de feta en bosui erover. Maak steeds stapeltjes van 2 sneden en snijd elk stapeltje in vieren. Steek de pincho's vast met cocktailprikkers.
Tip: Lekker met wat blaadjes verse basilicum
Tip: Lekker met wat blaadjes verse basilicum