Recept
« Terug naar recepten
Pinda - selderij - appelsalade
PT15M
Pinda - selderij - appelsalade
Een heerlijk pinda - selderij - appelsalade recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Wilma van der Kruijs
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Salades
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Pinda - selderij - appelsalade te bereiden
Halveer de bleekselderijstengels in de lengte en snij dan alle stelen in dunne plakjes. Snij de ui in dunne halve ringen. Roer in een schaal de slasaus glad met 1,5 el. water. Snijd de geschilde appels in blokjes. Meng wat citroensap met water en sprenkel dit over de appels.
Meng de bleekselderij, ui, appels, rozijnen en pinda's erdoor en breng de salade op smaak met peper, zout en peterselie.
Meng de bleekselderij, ui, appels, rozijnen en pinda's erdoor en breng de salade op smaak met peper, zout en peterselie.