Recept
« Terug naar recepten
Pindasaus
PT60M
Pindasaus
Een heerlijk pindasaus recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Jacko Cornelissen
Bereidingstijd:
60 min
Personen:
- personen
Categorieën:
- > BBQ & Grillen - Sauzen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Indonesie
Keuken:
Oosterse
Bron:
eigen keuken
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Pindasaus te bereiden
Maak een bouillon van de ui, sojasaus, bouillonblokje en knoflook en water (ongeveer 30 minuten zachtjes door koken.
Pot pindakaas en schaschlik mengen en verwarmen daar na aanlengen met bouillon tot een homogene massa
Pot pindakaas en schaschlik mengen en verwarmen daar na aanlengen met bouillon tot een homogene massa