Recept
« Terug naar recepten
Piratenkoekjes
PT30M
Piratenkoekjes
Een heerlijk piratenkoekjes recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
15 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
8
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Piratenkoekjes te bereiden
De pure chocolade smelten in een schaal in de magnetron. De chocola moet er dik en vloeibaar uit komen.
Hiermee het bovenste gedeelte van de koek bestrijken en laat dit mooi drogen.
Snijd wat gekleurde laagjes van de engelse drop af. Hiervan kun je bijvoorbeeld ogen, ooglappen en mondjes snijden zoals op de foto. Vastplakken kan met de suikerglazuur.
Hiermee het bovenste gedeelte van de koek bestrijken en laat dit mooi drogen.
Snijd wat gekleurde laagjes van de engelse drop af. Hiervan kun je bijvoorbeeld ogen, ooglappen en mondjes snijden zoals op de foto. Vastplakken kan met de suikerglazuur.
rosiederoos zegt: