KookJij

Pistachenotentaart overgoten met een witte chocola

Een heerlijk pistachenotentaart overgoten met een witte chocola recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 60 min
Personen: 8 personen
Categorieën:
  1. > Taarten, gebak & ijs - Gebak
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Frankrijk
Keuken: Europese
Bron: marianne oud
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Pistachenotentaart overgoten met een witte chocola te bereiden

Verwarm de oven voor op 200 graden
Bereidingswijze
Klop de eiwitten met de heft van de suiker. Voeg de pistachenoten en de rest van de suiker toe en meng alles voorzichtig door elkaar. Voeg de bloem en de gesmolten boter toe. Doe het mengsel in een ingevette springvorm van 22 cm doorsnee en bak 15 minuten op 200 graden. Zet dan de oven op 150 graden en bak nog eens 10 minuten. haal de taart uit de oven en laat hem even afkoelen voordat u hem uit de vorm haalt. Laat de taart dan volledig afkoelen. Smelt de witte chocolade en schenk hem over de taart. Strooi de noten erover en laat de chocolade stollen.



Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst