Recept
« Terug naar recepten
Pitabroodje op z'n Italiaans
PT10M
Pitabroodje op z'n Italiaans
Een heerlijk pitabroodje op z'n italiaans recept wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Bereiding
Hoe Pitabroodje op z'n Italiaans te bereiden
doe een paar lepels pesto italiana in een kom
doe er een scheut olie bij en een beetje water.
Smeer de opengesneden pita broodjes er mee in.
Doe dan een plak italiaanse ham er op , dan een plak kaas en een plakje mozerella.
Broodje dicht doen en even in de oven ongeveer 10 min tot het broodje lichtbruin is
doe er een scheut olie bij en een beetje water.
Smeer de opengesneden pita broodjes er mee in.
Doe dan een plak italiaanse ham er op , dan een plak kaas en een plakje mozerella.
Broodje dicht doen en even in de oven ongeveer 10 min tot het broodje lichtbruin is
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
francis1 zegt:
Nee de pesto(potje in poedervorm) haal ik bij de C1000, maar je kan hem in elke suppermarkt krijgen;)
francis1 zegt:
Bij de Lidl haal ik de dulano prosciutto italiano ham
en de kaas doe ik gewoon jong belegen, maar je kunt er in doen wat jij het lekkerst vind.
De pesto napolitana is in droge poedervorm( in potje) vandaar de olie en het beetje water.
Hoop dat het en beetje duidelijk is
groeten Francis:)
Pascale zegt: