Recept
« Terug naar recepten
Pitapuntjes met olijven en knoflook
PT60M
Pitapuntjes met olijven en knoflook
Een heerlijk pitapuntjes met olijven en knoflook recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Bereiding
Hoe Pitapuntjes met olijven en knoflook te bereiden
Verwijder de velletjes van de 2 bollen knoflook, doe ze in een bakblik en besprekel ze met olijfolie. Bak ze 1 uur in een voorverwarmde oven op 180 graden tot ze zacht zijn. Laat het knoflook afkoelen. Prak het fijn met een vork. Smeer de knoflookpasta op 4 kleine pitabroodjes en bedek ze met de fijngehakte olijven en geraspte mozzarella. Leg ze op een bakplaat en bak ze ca. 15 minuten tot de kaas gesmolten en goudbruin is.
Snijd elk pitabroodje in 6 puntjes. Direct serveren.
Snijd elk pitabroodje in 6 puntjes. Direct serveren.
Anna zegt:
De pitabroodjes in originele staat gebruiken, ze dienen nl. als bodem voor de hapjes.
Succes en een goed weekeinde!
Groetjes,
Anna
KookJij:D:D