Recept
« Terug naar recepten
Pita's met spinazie en tomaat
PT20M
Pita's met spinazie en tomaat
Een heerlijk pita's met spinazie en tomaat recept wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Rianne Jobse
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
5 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Onbekend
Bron:
Montserrat en boekje tapas van Xenos
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Pita's met spinazie en tomaat te bereiden
Pitabroodjes knapperig roosteren, afhankelijk van uw smaak. Deze doormidden snijden en beide kanten halveren. Bovenzijde (binnenzijde broodje) besmeren met tapenade en daarna beleggen met wat spinazie. \Cherrytomaatjes en gedroogde tomaatjes verdelen over spinazie, verkruimelde geitenkaas eroverheen en als laatste wat pijnboompitten erover verdelen. Daarna even in de oven, 10 min 180, en direct serveren.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
derbyke zegt:
Assy zegt:
Als je het pitabroodje roosterd en daarna nog 10 min. in de oven doet wordt de onderkant dan niet erg hard?
Groetjes,
Assy;)