KookJij

Pita's met spinazie en tomaat

Een heerlijk pita's met spinazie en tomaat recept wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 5 personen
Categorieën:
  1. > Hapjes - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Onbekend
Bron: Montserrat en boekje tapas van Xenos
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Pita's met spinazie en tomaat te bereiden

Pitabroodjes knapperig roosteren, afhankelijk van uw smaak. Deze doormidden snijden en beide kanten halveren. Bovenzijde (binnenzijde broodje) besmeren met tapenade en daarna beleggen met wat spinazie. \Cherrytomaatjes en gedroogde tomaatjes verdelen over spinazie, verkruimelde geitenkaas eroverheen en als laatste wat pijnboompitten erover verdelen. Daarna even in de oven, 10 min 180, en direct serveren.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Assy

Assy zegt:
Hoi Rianne,

Als je het pitabroodje roosterd en daarna nog 10 min. in de oven doet wordt de onderkant dan niet erg hard?
Groetjes,
Assy;)
derbyke

derbyke zegt:
Hallo Rianne , spijtig zonder foto maar zo te lezen heerlijk.Groetjes van ons 3 :);):p