Recept
« Terug naar recepten
Pittig rundvlees
PT45M
Pittig rundvlees
Een heerlijk pittig rundvlees recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Lambert de Bruijn
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
- > Hoofdgerechten - Wokken
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
7
Herkomst:
China
Keuken:
Oosterse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Pittig rundvlees te bereiden
Snijd het vlees in reepjes van 2.5 cm en zet ze apart.Meng de suiker,specerijen en sojasaus doorelkaar.Voeg het vlees,gember en zout toe en meng alles doorelkaar.Dek het af en laat het 20 min.marineren.Verhit de olie in de wok en roerbak de lente-uitjes 1 min.Voeg het vlees toe en roerbak deze 5 min. mee tot het mooi bruin is geworden.Voeg nog de zwarte peper toe.Serveer dit gerecht met een pittige dipsaus en nasi.
Loes zegt: