Recept
« Terug naar recepten
Pittige champignonsaus met rijst
PT10M
Pittige champignonsaus met rijst
Een heerlijk pittige champignonsaus met rijst recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Barbara Metz
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
? kCal energie
? Gram eiwit
? Gram vet
? Gram koolhydraten
? Gram eiwit
? Gram vet
? Gram koolhydraten
Waardering:
5
0
6
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
reclamefolder van Mon Chou
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Pittige champignonsaus met rijst te bereiden
☻Maak de champignons schoon en snijd ze in plakjes.
☻Verhit de olie in koekenpan en roerbak champ.met hamreepjes 3min op hoog vuur.
☻Voeg Mon Chou toe en roer tot de kaas gesmolten is.
☻Chilisaus erbij en ½ dl water en roren tot er een gladde saus ontstaat.
☻Breng op smaak met zout + peper.
☻Schil de banaan,in plakjes snijden en door de saus mengen.
☻Serveer direct met rijst .
☻Verhit de olie in koekenpan en roerbak champ.met hamreepjes 3min op hoog vuur.
☻Voeg Mon Chou toe en roer tot de kaas gesmolten is.
☻Chilisaus erbij en ½ dl water en roren tot er een gladde saus ontstaat.
☻Breng op smaak met zout + peper.
☻Schil de banaan,in plakjes snijden en door de saus mengen.
☻Serveer direct met rijst .
djmagich zegt:
Het is ook erg lekker met Penne of een ander soort grotere pasta.