Doe de garnalen met de saus in een leuke schaal en houd deze warm.
Je kunt het als voorgerechtje eten met een geroosterde boterham of als hapje bij de borrel.
Recept
« Terug naar recepten
Pittige garnalen
PT5M
Pittige garnalen
Een heerlijk pittige garnalen recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Els Meeuwsen
Bereidingstijd:
5 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
eigen keuken
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Pittige garnalen te bereiden
Vermeng de tomatenpuree met de bruine suiker, knoflook en koriander.
Verhit de olijfolie.
Bak de garnalen 1 min. aan beide kanten.
Haal ze uit de pan en doe het tomatenmengsel in de pan en bak dit nog 1 min. en doe er dan de garnalen weer bij met de zongedroogde tomaten.
Schenk er piri piri saus bij en verwarm goed door.
Verhit de olijfolie.
Bak de garnalen 1 min. aan beide kanten.
Haal ze uit de pan en doe het tomatenmengsel in de pan en bak dit nog 1 min. en doe er dan de garnalen weer bij met de zongedroogde tomaten.
Schenk er piri piri saus bij en verwarm goed door.