Recept
« Terug naar recepten
Pittige kerrie- masala krab in kokosmelk
PT30M
Pittige kerrie- masala krab in kokosmelk
Een heerlijk pittige kerrie- masala krab in kokosmelk recept uit de amerikaanse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
marijke kuhn
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
6 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
8
Herkomst:
Suriname
Keuken:
Amerikaanse
Bron:
marijke kuhn
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Pittige kerrie- masala krab in kokosmelk te bereiden
Krab in azijn of citroen wassen en schoon borstelen. Olie laten walmen, ui en knoflook fruiten. Masala/kerrie even meebakken. Krab, bouillonblokjes, suiker en selderij toevoegen. Vuur temperen,1 glas water toevoegen, deksel op pan en 20 minuten laten smoren, afproeven en evt. nog op smaak brengen, kokosmelk en peper erbij, deksel op pan en nog eens 10 min. laten smoren.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
Lorenzo zegt:
sk zegt: