Recept
« Terug naar recepten
Pittige riijsttaart met krab
PT50M
Pittige riijsttaart met krab
Een heerlijk pittige riijsttaart met krab recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
50 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
China
Keuken:
Oosterse
Bron:
A.H.
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Pittige riijsttaart met krab te bereiden
Rijst koken volgens de gebruiksaanwijzing, laten uitlekken in een zeef. Oven voorverwarmen op 200 graden. Peper schoonmaken, zaadjes verwijderen en in reepjes snijden. Krab afgieten. Eieren loskloppen. In een wok olie verhitten. Rijst groenten en rode peper toevoegen en 5 minuten roerbakken, laatste minuut de taugé en krab erdoor mengen. Eieren door groentemengsel roeren en het geheel in de taartvorm scheppen. Rijsttaart in het midden van de oven 15 minuten laten garen. Serveren met chilisaus.