Recept
« Terug naar recepten
Pittige rijsttaart met krab
PT50M
Pittige rijsttaart met krab
Een heerlijk pittige rijsttaart met krab recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
50 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Rijst
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
vis recepten
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Pittige rijsttaart met krab te bereiden
Rijst koken volgens gebruiksaanwijzing, laten uitlekken in zeef. Oven voorverwarmen op 200 °C. Peper schoonmaken, zaadjes verwijderen en in reepjes snijden. Krab afgieten. Eieren loskloppen. In wok of braadpan olie verhitten. Rijst, groenten en peperreepjes toevoegen en ca. 5 minuten bakken, laatste minuut taugé en krab erdoor mengen. Eieren door groentemengsel roeren en het geheel in taartvorm scheppen. Rijsttaart in midden van oven in ca. 15 minuten laten garen. Serveren met zoete chilisaus.