Recept
« Terug naar recepten
Pittige Sambal
PT30M
Pittige Sambal
Een heerlijk pittige sambal recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Antoine Knockaert
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
Veel personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Overig
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Indonesie
Keuken:
Oosterse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Pittige Sambal te bereiden
Maak de pepers schoon. Doe alles in een blender en maal het fijn. Doe alles in een vuurvaste schotel. Zet het in de magnetron en zet die op 2 x 2 min. hoogste stand. Doe alles in propere bokalen en zet die op hun kop op een handdoek om af te koelen. Kan lang bewaard worden.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
AnnikaT zegt:
knockje zegt:
Knockaert Antoine zegt: