Recept
« Terug naar recepten
Pittige sardientjes
PT45M
Pittige sardientjes
Een heerlijk pittige sardientjes recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Carmen Giskes
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Kinderen - Snacks
- > BBQ & Grillen - Bijgerechten
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Indonesie
Keuken:
Oosterse
Bron:
familie
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Pittige sardientjes te bereiden
Sardientjes ontdoen van graatjes en prakken.
Ui en knoflook tot moes malen.
In de olie van de sardientjes alles bakken tot droog en beetje bruin eventueel nog wat olie er bij mocht het te weinig zijn, het moet wel goed pittig zijn desnoods een madame jeanet er in maar pas op!!! Bestrooien met gesnipperde bieslook .
Mijn kookverhaal (Carmen Giskes)
Dit aten we bij een flink glas bier en stokbrood of bij de maaltijd op de camping.
sensowier zegt: