KookJij

Pittige sardientjes

Een heerlijk pittige sardientjes recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 45 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Kinderen - Snacks
  2. > BBQ & Grillen - Bijgerechten
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Indonesie
Keuken: Oosterse
Bron: familie
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Pittige sardientjes te bereiden


Sardientjes ontdoen van graatjes en prakken.
Ui en knoflook tot moes malen.
In de olie van de sardientjes alles bakken tot droog en beetje bruin eventueel nog wat olie er bij mocht het te weinig zijn, het moet wel goed pittig zijn desnoods een madame jeanet er in maar pas op!!! Bestrooien met gesnipperde bieslook .

Mijn kookverhaal (Carmen Giskes)

Dit aten we bij een flink glas bier en stokbrood of bij de maaltijd op de camping.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

sensowier

sensowier zegt:
Sorry fijnproever, ben nog niet zolang op deze site dus heb het onder de verkeerde gezet. Groetjes Carmen.