Recept
« Terug naar recepten
Pittige T-bone met provençaalse groenten
PT40M
Pittige T-bone met provençaalse groenten
Een heerlijk pittige t-bone met provençaalse groenten recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
40 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
carrefour
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Pittige T-bone met provençaalse groenten te bereiden
- Wrijf de t-bones in met alle kruiden en wat olijfolie. Snij alle groenten zeer fijn en verdeel ze over 4 vellen aluminiumfolie. Doe er wat olijfolie, peper, zout, tijm en rozemarijn bij. Vouw dicht tot papillottes.
- Gril de t-bones 5 minuten aan elke kant op de barbecue en zet de pakketjes groenten ernaast. Laat de steaks nog 10 minuten rusten onder folie, de groenten mogen wat langer garen op de barbecue.
- Snij de t-bones in dunne plakjes en serveer met de ratatouille.