Recept
« Terug naar recepten
Pittige Thaise spareribs
PT60M
Pittige Thaise spareribs
Heerlijk om te eten, heerlijk voor op de barbecue, Spare Ribs zijn gewoon om te genieten. Dit recept is zeker een aanrader!
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
60 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Thailand
Keuken:
Oosterse
Bron:
Thais kookboekje
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Pittige Thaise spareribs te bereiden
- Snijd het vlees in stukken van 3 ribben.
- Verhit de olie in een wijde braadpan en fruit de currypasta zachtjes totdat hij gaat geuren.
- Schep de koriander en peper erdoor en leg de ribbetjes in de pan.
- Bak het vlees rondom in 15 minuten bruin.
- Voeg 3 deciliter water toe en roer de vissaus en sojasaus erdoor.
- Stoof het vlees in een open pan in 35 minuten zachtjes gaar en laat het vocht verdampen, zodat de ribbetjes omhult zijn met een dikke saus.
- Leg de ribbetjes met saus op een warme schaal en strooi de munt erover.
HarryLohr zegt: