Recept
« Terug naar recepten
Pittige zure varkens-paddestoelensoep met Bacardi
PT40M
Pittige zure varkens-paddestoelensoep met Bacardi
Een heerlijk pittige zure varkens-paddestoelensoep met bacardi recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bert Allers
Bereidingstijd:
40 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
varkensvlees
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Pittige zure varkens-paddestoelensoep met Bacardi te bereiden
Stoof in een pot het citroengras en de sjalot kort aan.
Doe het varkensvlees erbij en stoof verder gedurende 2 minuten.
Voeg de champignons toe en flambeer onmiddellijk met de Bacardi. Blus met kippenbouillon.
Schep de currypasta erbij, samen met het citroensap en de suiker.
Laat alles eens goed opkoken en zet het daarna 15 minuten op een zacht vuurtje.
Kruid de soep met peper en zout naar smaak. Schep ze in kommetjes en strooi er als afwerking wat ajuintjes, koriander en Spaanse peper over.
Doe het varkensvlees erbij en stoof verder gedurende 2 minuten.
Voeg de champignons toe en flambeer onmiddellijk met de Bacardi. Blus met kippenbouillon.
Schep de currypasta erbij, samen met het citroensap en de suiker.
Laat alles eens goed opkoken en zet het daarna 15 minuten op een zacht vuurtje.
Kruid de soep met peper en zout naar smaak. Schep ze in kommetjes en strooi er als afwerking wat ajuintjes, koriander en Spaanse peper over.