Recept
« Terug naar recepten
Pizza quattro gusti
PT35M
Pizza quattro gusti
Een heerlijk pizza quattro gusti recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Sascha ten Brink
Bereidingstijd:
35 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
- > Hoofdgerechten - Pizza's
Bevat per éénpersoons portie:
910 kCal energie
53 Gram eiwit
31 Gram vet
102 Gram koolhydraten
53 Gram eiwit
31 Gram vet
102 Gram koolhydraten
Waardering:
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Allerhande 07 2011
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Pizza quattro gusti te bereiden
Verwarm de oven voor op 200 °C.
Snijd de mozzarella in plakken.
Leg de plakken deeg op een met bakpapier beklede bakplaat.
Laat ze elkaar iets overlappen en druk ze op de naad stevig vast. Verdeel de saus, Parmezaanse kaas en mozzarella erover.
Beleg 1/4 van de pizza met salami en artisjok, 1/4 met achterham en ananas en 1/4 met tonijn, olijf en ui.
Bak de pizza 20 minuten in de oven.
Haal eruit en beleg het laatste kwart met de rauwe ham en rucola. Serveer op de bakplaat.
Lekker met de Griekse salade met komkommer.
Snijd de mozzarella in plakken.
Leg de plakken deeg op een met bakpapier beklede bakplaat.
Laat ze elkaar iets overlappen en druk ze op de naad stevig vast. Verdeel de saus, Parmezaanse kaas en mozzarella erover.
Beleg 1/4 van de pizza met salami en artisjok, 1/4 met achterham en ananas en 1/4 met tonijn, olijf en ui.
Bak de pizza 20 minuten in de oven.
Haal eruit en beleg het laatste kwart met de rauwe ham en rucola. Serveer op de bakplaat.
Lekker met de Griekse salade met komkommer.