Recept
« Terug naar recepten
Pizza van bladerdeeg
PT20M
Pizza van bladerdeeg
Een heerlijk pizza van bladerdeeg recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bert Allers
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
12 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
kookclub
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Pizza van bladerdeeg te bereiden
Steek de bladerdeegplakjes uit en leg op een bakplaat.
Plaats een andere bakplaat 1 cm. hoger met behulp van een vormpje of een houten lepel.
Bak het bladerdeeg in de oven op 180°C in ca. 12 minuten.
Plisseer de tomaten (ontvellen) en snijd ze in plakjes.
Sla op smaak brengen met olijfolie, balsamico-azijn, gesneden basilicumblaadjes en peper en zout.
Mozzarella in plakjes snijden en pijnboompitten bakken.
Plaats een andere bakplaat 1 cm. hoger met behulp van een vormpje of een houten lepel.
Bak het bladerdeeg in de oven op 180°C in ca. 12 minuten.
Plisseer de tomaten (ontvellen) en snijd ze in plakjes.
Sla op smaak brengen met olijfolie, balsamico-azijn, gesneden basilicumblaadjes en peper en zout.
Mozzarella in plakjes snijden en pijnboompitten bakken.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
bertal zegt:
Geniet er zondag maar van, wij doen dat vanavond met de kookclub, smakelijk.:);)
m.v.g. Bert
ilse zegt: