KookJij

Pizza van bladerdeeg

Een heerlijk pizza van bladerdeeg recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 12 personen
Categorieën:
  1. > Voorgerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: kookclub
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Pizza van bladerdeeg te bereiden

Steek de bladerdeegplakjes uit en leg op een bakplaat.
Plaats een andere bakplaat 1 cm. hoger met behulp van een vormpje of een houten lepel.
Bak het bladerdeeg in de oven op 180°C in ca. 12 minuten.
Plisseer de tomaten (ontvellen) en snijd ze in plakjes.
Sla op smaak brengen met olijfolie, balsamico-azijn, gesneden basilicumblaadjes en peper en zout.
Mozzarella in plakjes snijden en pijnboompitten bakken.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

ilse

ilse zegt:
Lekker, ga 'm nu proberen:)
bertal

bertal zegt:
liske bedankt voor de leuke reactie, groetjes Bert:);)
liske

liske zegt:
Alvast een 10 Bert, ik moet hem alleen nu nog uitproberen!
bertal

bertal zegt:
Gerda, zeker doen.:);)
m.v.g. Bert
slaatje

slaatje zegt:
Er is helaas niets van gekomen, maar ik hou het in de planning. Groetjes Gerda :p:p:p
slaatje

slaatje zegt:
En voor jullie ook "eet smakelijk". :p:p:p Groetjes Gerda
bertal

bertal zegt:
slaatje,
Geniet er zondag maar van, wij doen dat vanavond met de kookclub, smakelijk.:);)
m.v.g. Bert
slaatje

slaatje zegt:
Kort maar krachtig hé. Ik krijg toevallig a.s. zondag kinderen (met ouders natuurlijk) te eten en dit lijkt me erg lekker voor hen. Ook voor ons trouwens.Groetjes Gerda :p:p:p:p
bertal

bertal zegt:
slaatje,
Bedankt voor de leuke reactie:);)
Bert
slaatje

slaatje zegt:
Lekker :):)