Recept
« Terug naar recepten
Pompoenbeignets
PT15M
Pompoenbeignets
Een heerlijk pompoenbeignets recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Gerard Schaefers
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Groenten
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Alles over natuurvoeding
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Pompoenbeignets te bereiden
Kluts het ei met het water en het zout en roer er het meel en de hysop door.
Laat dit beslag ten minste een half uur rusten.
Voeg daarna zo nodig nog wat water toe, het beslag moet dik vloeibaar zijn.
Dompel de schijven pompoen van 1 centimeter in het beslag en bak ze in een dun laagje olie op een matig vuur lichtbruin.
Bestrooi de schijven met wat gomasio en dien meteen op; het blijft maar even knapperig.
Laat dit beslag ten minste een half uur rusten.
Voeg daarna zo nodig nog wat water toe, het beslag moet dik vloeibaar zijn.
Dompel de schijven pompoen van 1 centimeter in het beslag en bak ze in een dun laagje olie op een matig vuur lichtbruin.
Bestrooi de schijven met wat gomasio en dien meteen op; het blijft maar even knapperig.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
derbyke zegt:
Anna zegt:
derbyke zegt:
Anna zegt: