KookJij

Pompoenconfituur

Een heerlijk pompoenconfituur recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 60 min
Personen: ? personen
Categorieën:
  1. > Dieet & Slank - Overig
  2. > Brood - Beleg
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: gekregen van een vriendin
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Pompoenconfituur te bereiden

Pompoen en bananen klein snijden .In grote kom doen met citroensap afdekken met een bord en gewicht opzetten (moet goed aandrukken)24 uur in koelkast zetten.Na die tijd massa in kookpot doen en 1 uur op gemiddeld vuur laten koken,regelmatig roeren.Zo warm mogelijk in potjes doen ,afsluiten en omgekeerd laten afkoelen .

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

betty

betty zegt:
probeer dit eens
Nicky

Nicky zegt:
De suiker toevoegen op het moment dat je de massa in de kookpot doet .Veel succes
Walter

Walter zegt:
wanneer moet de suiker bijgevoegd worden?