Recept
« Terug naar recepten
Pompoenconfituur
PT60M
Pompoenconfituur
Een heerlijk pompoenconfituur recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
nicole rypens
Bereidingstijd:
60 min
Personen:
? personen
Categorieën:
- > Dieet & Slank - Overig
- > Brood - Beleg
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
9
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
gekregen van een vriendin
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Pompoenconfituur te bereiden
Pompoen en bananen klein snijden .In grote kom doen met citroensap afdekken met een bord en gewicht opzetten (moet goed aandrukken)24 uur in koelkast zetten.Na die tijd massa in kookpot doen en 1 uur op gemiddeld vuur laten koken,regelmatig roeren.Zo warm mogelijk in potjes doen ,afsluiten en omgekeerd laten afkoelen .
betty zegt: