Recept
« Terug naar recepten
Poolse Pierogie
PT60M
Poolse Pierogie
Een heerlijk poolse pierogie recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Ayse (Y)
Bereidingstijd:
60 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Overig
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
61
Herkomst:
Polen
Keuken:
Europese
Bron:
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Poolse Pierogie te bereiden
Vleesvulling voor Pierogi..
Spoel het vlees af met water en leg het dan in kokend zout water, en laat dit ongeveer 40 minuten koken. Haal het vlees uit het water en laat het afkoelen. Snipper de uien, voeg dit samen met de champignons in de koekenpan met olijfolie. Als het vlees is afgekoeld doe dit samen met de helft van de uien in de keukenblender. Breng de vleesvulling dan op smaak met zout, peper en koriander. Tip: Gebruikt u ook eens eekhoorntjesbrood i.p.v. champignons
Spoel het vlees af met water en leg het dan in kokend zout water, en laat dit ongeveer 40 minuten koken. Haal het vlees uit het water en laat het afkoelen. Snipper de uien, voeg dit samen met de champignons in de koekenpan met olijfolie. Als het vlees is afgekoeld doe dit samen met de helft van de uien in de keukenblender. Breng de vleesvulling dan op smaak met zout, peper en koriander. Tip: Gebruikt u ook eens eekhoorntjesbrood i.p.v. champignons
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
J. Valkier zegt:
Ik heb net mijn aardappelpuree klaar gemaakt (de deeg komt morgen wel). Ik heb er twee kleine bakjes magere yoghurt bij gedaan plus 275 gram 30+ kaas. Geraspt dan wel. In combinatie met de gefrietuurde uien en champignons!! smaczne!! We moeten eens samen eten, hehehe ;)
Judyta zegt:
J.Valkier zegt:
Nena zegt:
groetjes
ayse zegt:
thnks voor de tip;)
Groetjes,Ayse:D
Zdenek Seifert zegt:
Grt, Zdenek Rotterdam
Judyta zegt:
Hahah ja, dat klinkt erg goed !!