Recept
« Terug naar recepten
Portobello's met Italiaans gehakt
PT35M
Portobello's met Italiaans gehakt
Een heerlijk portobello's met italiaans gehakt recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Bereiding
Hoe Portobello's met Italiaans gehakt te bereiden
Haal de steeltjes van de portobello’s en hak ze fijn. Kneed het gehakt met de fijngehakte steeltjes, sjalot, knoflook, olijven, zongedroogde tomaatjes, Italiaanse kruiden en mosterd. Breng op smaak met peper en zout. Bestrijk de onderkant, de kant met de sporen, van de portobello’s met olijfolie en verdeel het gehakt erover. Bestrooi met Parmezaanse kaas en pijnboompitten. Bak de portobello’s in de oven zoals hieronder aangegeven.
Lekker met spaghetti carbonara en een salade van rucola.
Lekker met spaghetti carbonara en een salade van rucola.
meneertje zegt:
Kan je het ook in een gewone oven in een schaal zo 15 min bakken?