Recept
« Terug naar recepten
Preislaatje met mosterdvinaigrette en garnalen
PT30M
Preislaatje met mosterdvinaigrette en garnalen
Een heerlijk preislaatje met mosterdvinaigrette en garnalen recept uit de amerikaanse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Maxime Lachi
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Amerika
Keuken:
Amerikaanse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Preislaatje met mosterdvinaigrette en garnalen te bereiden
Was de preien en snijd ze in julienne. Stoof ze glazig in een klontje boter en kruid met peper, nootmuskaat en tijm. Voeg de groentebouillon toe en laat rustig sudderen tot het vocht is verdampt. Maak intussen een vinaigrette met witte wijnazijn, mosterd, olie en versgemalen peper. Serveer de prei met de garnalen, de vinaigrette en gesnipperde bieslook.