KookJij

Primo Pesto

Een heerlijk primo pesto recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 5 personen
Categorieën:
  1. > Sauzen & dressings - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: Eigen kookclub
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Primo Pesto te bereiden

Basilicumblladjes, pijnboompitten en knoflook in de keukenmachine tot korrelige pasta pureren.
Terwijl de machine draait de olijfolie in dun straaltje erbij schenken.
Pesto uit kom halen en mengen met de Parmezaanse kaas of pecorino.
Pesto op smaak brengen met zout.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

mistermagoo

mistermagoo zegt:
verschrikkelijk goed.
Proficiaat.
mdc

mdc zegt:
Heerlijk!!!:p
nenne

nenne zegt:
Als ik erg veel basilicum heb maak ik extra porties en vries die dan in zonder de kaas toe te voegen. Dat doe ik dan na het ontdooien