Recept
« Terug naar recepten
Prinsessentompouces
PT40M
Prinsessentompouces
Een heerlijk prinsessentompouces recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Sascha ten Brink
Bereidingstijd:
40 min
Personen:
12 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Recepten vandaag - Dr. Oetker - W. Hoogteijling 090912
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Prinsessentompouces te bereiden
Leg 12 koekjes klaar.
Verwarm het roze glazuur volgens de aanwijzingen op het zakje.
Schenk op elk koekje een beete roze glazuur en laat het uitvloeien tot een rondje.
Leg op elk een prensessedecoratie naar keuze.
Meng de slagroom met de mascarpone, klop fix en aardbeiensaus en roer het glad.
Klop het met de mixer met garden luchtig en stijf.
Schep het in een spuitzak met stervormig mondje.
Leg 24 koekjes klaar.
Spuit op elk een toefje aardbeienroom.
Stapel steeds 2 koekjes met room op elkaar en dek ze af met een geglazuurd koekje.
Verwarm het roze glazuur volgens de aanwijzingen op het zakje.
Schenk op elk koekje een beete roze glazuur en laat het uitvloeien tot een rondje.
Leg op elk een prensessedecoratie naar keuze.
Meng de slagroom met de mascarpone, klop fix en aardbeiensaus en roer het glad.
Klop het met de mixer met garden luchtig en stijf.
Schep het in een spuitzak met stervormig mondje.
Leg 24 koekjes klaar.
Spuit op elk een toefje aardbeienroom.
Stapel steeds 2 koekjes met room op elkaar en dek ze af met een geglazuurd koekje.