Recept
« Terug naar recepten
Profiteroles met mokkaroom
PT30M
Profiteroles met mokkaroom
Een heerlijk profiteroles met mokkaroom recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Sascha ten Brink
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
8 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Frankrijk
Keuken:
Europese
Bron:
Margriet - L. V. 141111
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Profiteroles met mokkaroom te bereiden
Klop de slagroom stijf met 1 eetlepel poedersuiker en essence naar smaak en doe het in een spuitzak met een klein spuitmondje.
Vul de soesjes met de room.
Breek de chocolade in stukjes en laat de 2 soorten elk apart au bain marie smelten.
Stapel de soesjes op elkaar en schenk er de gesmolten chocolade over.
Vorm met 15 tot 20 soesjes de bodem van de toren.
Doop de rest van de soesjes om en om een stukje in de gesmolten witte en pure chocolade en plak ze op de onderlaag vast.
Vorm een toren van de soesjes.
Lepel de rest van de gesmolten chocolade erover en meng met een cocktailprikker de 2 kleuren door elkaar.
Vul de soesjes met de room.
Breek de chocolade in stukjes en laat de 2 soorten elk apart au bain marie smelten.
Stapel de soesjes op elkaar en schenk er de gesmolten chocolade over.
Vorm met 15 tot 20 soesjes de bodem van de toren.
Doop de rest van de soesjes om en om een stukje in de gesmolten witte en pure chocolade en plak ze op de onderlaag vast.
Vorm een toren van de soesjes.
Lepel de rest van de gesmolten chocolade erover en meng met een cocktailprikker de 2 kleuren door elkaar.