Recept
« Terug naar recepten
Provençaalse kabeljauwschotel
PT20M
Provençaalse kabeljauwschotel
Een heerlijk provençaalse kabeljauwschotel recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Els Meeuwsen
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Provençaalse kabeljauwschotel te bereiden
Verwarm de oven voor op 220°C.
Doe wat olie in de pan en bak de groentenmix op hoog vuur beetgaar.
Voeg de tomatenbasis en de kruidenkaas toe en warm alles goed door.
Breng de saus op smaak met de Provençaalse kruiden, peper, zout en crème fraîche.
Vet de bodem van de ovenschaal in en leg de rauwe kabeljauw in de ovenschaal.
Schenk de saus erover en strooi de geraspte kaas er bovenop.
Bak de visschotel gaar in circa 20 minuten.
Kook de tagliatelle gaar volgens de aanwijzingen en leg op elk bord een hoopje pasta.
Schep de vis, met wat saus, daar bovenop en garneer met wat peterselie.
Doe wat olie in de pan en bak de groentenmix op hoog vuur beetgaar.
Voeg de tomatenbasis en de kruidenkaas toe en warm alles goed door.
Breng de saus op smaak met de Provençaalse kruiden, peper, zout en crème fraîche.
Vet de bodem van de ovenschaal in en leg de rauwe kabeljauw in de ovenschaal.
Schenk de saus erover en strooi de geraspte kaas er bovenop.
Bak de visschotel gaar in circa 20 minuten.
Kook de tagliatelle gaar volgens de aanwijzingen en leg op elk bord een hoopje pasta.
Schep de vis, met wat saus, daar bovenop en garneer met wat peterselie.