Recept
« Terug naar recepten
Provencaalse zalm met kappertjes uit de oven
PT30M
Provencaalse zalm met kappertjes uit de oven
Een heerlijk provencaalse zalm met kappertjes uit de oven recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
kennis
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Provencaalse zalm met kappertjes uit de oven te bereiden
Meng de kappertjes met de peterselie,gedroogde kruiden,olijfolie en zout en peper naar smaak.Wrijf de vis hiermee in en leg de zalm in een met olie ingevette braadslede.Bak de vis 30 minuten in het midden van de oven op 180 graden.Serveer de vis met geroosterde aardappelen.