Recept
« Terug naar recepten
Pruimen gevuld met bitterkoekjes
PT15M
Pruimen gevuld met bitterkoekjes
Een heerlijk pruimen gevuld met bitterkoekjes recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Nagerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Pruimen gevuld met bitterkoekjes te bereiden
Knip of breek de bitterkoekjes in kleine stukjes en meng ze in een kommetje met de rozijnen.Sprenkel de likeur of het sap erover en laat de bitterkoekjes zo 5 minuten staan.was de pruimen en halveer ze.Verwijder de pitten voorzichtig.Vul van 4 pruimhelften de holte van de pit met het bitterkoekjesmengsel en leg de andere helft er weer precies pas op.Verpak de pruimen in aluminiumfolie tot gebruik.