Recept
« Terug naar recepten
Quesadilla met gehakt en champignons
PT40M
Quesadilla met gehakt en champignons
Quesadilla met gehakt en champignons
Recept van:
Sascha ten Brink
Bereidingstijd:
40 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Wraps
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Mexico
Keuken:
Amerikaanse
Bron:
Lidl
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Quesadilla met gehakt en champignons te bereiden
- Maak de ui schoon en snipper deze.
- Snijd de paprika in kleine blokjes.
- Maak de knoflook schoon en hak deze fijn.
- Snijd de Spaanse peper in de lengte door, verwijder de zaadjes en hak deze fijn.
- Snijd de champignons in dunne plakjes.
Voeg de paprika, pe-per en champignons toe en bak deze 5 minuten mee.
Voeg het gehakt en de Mexicaanse kruiden toe en maak op smaak met zout en peper.
Bak het geheel rul tot het gehakt gaar is. Besmeer 4 tortilla’s met een laagje crème-fraîche.
Smeer daarover een laag salsa saus en strooi wat geraspte kaas erover.
Verdeel daarna een deel van het gehaktmengsel over de wrap en sluit af met een laagje kaas.
Leg vervolgens een tweede wrap erop en druk deze licht aan. Verhit wat olijfolie in een koekenpan en bak hierin de quesadilla aan één kant goudbruin.
Keer de quesadilla om met behulp van een spatel en bak de andere kant ook knapperig bruin. Snijd de Quesadilla met gehakt en champignons in vier punten en serveer met de overige salsa saus.