Recept
« Terug naar recepten
Quiche met bacon en champignon
PT60M
Quiche met bacon en champignon
Een heerlijk quiche met bacon en champignon recept wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Ilona Knol
Bereidingstijd:
60 min
Personen:
12 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
6
Herkomst:
Onbekend
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Quiche met bacon en champignon te bereiden
Verwarm de oven voor op 200°C.
Bodem van de springvorm bekleden met bakpapier, zijkanten invetten.
Laat de bladerdeeg ontdooien en maak daarvan een mooie bodem + rand in de vorm. Net als bij taart. Maak met een vork gaatjes in de bodem en strooi er paneermeel erover.
Spek bakken en uitlekken op keukenpapier.
Ui en champignon in spekvet bakken.
Eieren met melk los kloppen en evt zout/peper erbij.
Kaas, spek, ui en champignon door het eiermengsel roeren en op de taartbodem schenken.
Bak dit nu 35-45 minuten.
Bodem van de springvorm bekleden met bakpapier, zijkanten invetten.
Laat de bladerdeeg ontdooien en maak daarvan een mooie bodem + rand in de vorm. Net als bij taart. Maak met een vork gaatjes in de bodem en strooi er paneermeel erover.
Spek bakken en uitlekken op keukenpapier.
Ui en champignon in spekvet bakken.
Eieren met melk los kloppen en evt zout/peper erbij.
Kaas, spek, ui en champignon door het eiermengsel roeren en op de taartbodem schenken.
Bak dit nu 35-45 minuten.