Recept
« Terug naar recepten
Quiche met paprika en pancetta
PT45M
Quiche met paprika en pancetta
Een heerlijk quiche met paprika en pancetta recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Libelle-lekker
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Quiche met paprika en pancetta te bereiden
Snij de paprika in reepjes.
Snij de mozzarella in plakjes.
Verwarm de oven voor op 180°C.
Klop de eieren luchtig met de room. Kruid met peper en zout.
Beboter een ovenschaal (15 à 20 cm diameter) en bestuif ze met bloem. Leg er het deeg in, en laat het overhangen (het wordt later dichtgevouwen).
Verdeel er de paprika, de mozzarella en de pancetta over. Schenk er het eimengsel op. Sluit af met het overhangende deeg. Bak 30 à 35 minuten in de oven.
Snij de mozzarella in plakjes.
Verwarm de oven voor op 180°C.
Klop de eieren luchtig met de room. Kruid met peper en zout.
Beboter een ovenschaal (15 à 20 cm diameter) en bestuif ze met bloem. Leg er het deeg in, en laat het overhangen (het wordt later dichtgevouwen).
Verdeel er de paprika, de mozzarella en de pancetta over. Schenk er het eimengsel op. Sluit af met het overhangende deeg. Bak 30 à 35 minuten in de oven.