Recept
« Terug naar recepten
Quiche met tomaten en mozzarella
PT45M
Quiche met tomaten en mozzarella
Een lekkere vegetarische quiche
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Delhaize.be
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Quiche met tomaten en mozzarella te bereiden
- Ontpit de tomaten en snij in grote blokjes, kruid met zout en laat uitlekken in een vergiet.
- Verwarm de oven voor op th. 6 – 180°C.
- Klop de eieren los met de room, kruid lichtjes met peper en zout.
- Bekleed een grote taartvorm met het kruimeldeeg (beboter de vorm of laat het deeg op het bakpapier liggen). Besmeer de bodem met mosterd.
- Snij de mozzarellabollen in blokjes. Dep de tomatenblokjes droog met keukenpapier en meng met de mozzarella. Verdeel alles over de bodem en bestrooi met Italiaanse kruiden. Giet het eimengsel erover.
- Bak 30 min. in de oven.
- Dien warm op, bestrooid met blaadjes basilicum. Geef er een slaatje bij.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
Anna Koudys zegt:
Erwin Elens zegt: