Recept
« Terug naar recepten
Raapsteeltjes-stamppot met feta
PT25M
Raapsteeltjes-stamppot met feta
Een heerlijk raapsteeltjes-stamppot met feta recept uit de amerikaanse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Miranda Kester
Bereidingstijd:
25 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
6
Herkomst:
Amerika
Keuken:
Amerikaanse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Raapsteeltjes-stamppot met feta te bereiden
1. Schil aardappels dun, kook gaar (20 min.) in bodem lichtgezouten water.
Intussen: verwijder worteltjes van stelen, spel stelen schoon, laat uitlekken,
hak in stukjes (1-2 cm), laat nogmaals uitlekken.
2. Druk afgegoten, uitgestoomde aardappels door aardappelknijper (of stamp ze), houd pan goed warm, klop peper, boter, zure room, geitenkaas en mosterd luchtig door puree, roer raapsteeltjes erdoor, en serveer op warme borden.
3, Eet smakelijk !
Opmerking: Bij het voorjaar horen raapstelen, inmiddels volop verkrijgbaar. Vraag er naar bij uw groentenspecialist !
Intussen: verwijder worteltjes van stelen, spel stelen schoon, laat uitlekken,
hak in stukjes (1-2 cm), laat nogmaals uitlekken.
2. Druk afgegoten, uitgestoomde aardappels door aardappelknijper (of stamp ze), houd pan goed warm, klop peper, boter, zure room, geitenkaas en mosterd luchtig door puree, roer raapsteeltjes erdoor, en serveer op warme borden.
3, Eet smakelijk !
Opmerking: Bij het voorjaar horen raapstelen, inmiddels volop verkrijgbaar. Vraag er naar bij uw groentenspecialist !
jos zegt: