Recept
« Terug naar recepten
Rabarber Chutney
PT30M
Rabarber Chutney
heerlijk bij de barbecue of een blokje kaas
Recept van:
Doriet Janssen
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
8 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Overig
- > BBQ & Grillen - Sauzen
Bevat per éénpersoons portie:
? kCal energie
? Gram eiwit
? Gram vet
? Gram koolhydraten
? Gram eiwit
? Gram vet
? Gram koolhydraten
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
India
Keuken:
Oosterse
Bron:
In pot en Fles
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Rabarber Chutney te bereiden
Alles goed klein snijden en de ingrediënten in de pan doen en op een zacht vuurtje aan de kook laten komen.
Als de rabarber zacht begint te worden alles onder af en toe roeren goed doorkoken tot een dikke massa ontstaat. Vul de schone potjes en sluit ze goed af.
Als de rabarber zacht begint te worden alles onder af en toe roeren goed doorkoken tot een dikke massa ontstaat. Vul de schone potjes en sluit ze goed af.
Mijn kookverhaal (Doriet Janssen)
Deze chutney is heerlijk op een boterham met kaas óf bij een kaasblokje ook heerlijk bij de barbeque op elk soort vlees
lilith zegt: