Recept
« Terug naar recepten
Rabarbercompote van de boerenbuiten
PT30M
Rabarbercompote van de boerenbuiten
Een heerlijk rabarbercompote van de boerenbuiten recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
.... personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Rabarbercompote van de boerenbuiten te bereiden
Verwijder de bladeren en draden van de rabarber.
Snij in grove stukken.
Neem een grote pot, rabarber, limoncello, suiker en honing toevoegen.
Laat dit alles +/- 25 min op een matig vuur koken.
Vul de potjes, deksel erop en laat afkoelen.
Deze compote of spijs kan je serveren op een boterhammeke met platte kaas evenzeer gewoon op de boterham ofwel zeer geschikt voor met een bolleke vanille ijs.
Snij in grove stukken.
Neem een grote pot, rabarber, limoncello, suiker en honing toevoegen.
Laat dit alles +/- 25 min op een matig vuur koken.
Vul de potjes, deksel erop en laat afkoelen.
Deze compote of spijs kan je serveren op een boterhammeke met platte kaas evenzeer gewoon op de boterham ofwel zeer geschikt voor met een bolleke vanille ijs.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.
derbyke zegt: